Website op maat laten maken

Maar in een paar stappen jouw website op maat laten maken..

1. Eerste Contact

Als je graag een website wil laten bouwen, kun je vrijblijvend met mij een gesprek plannen. Tijdens het eerste contact plannen we samen een afspraak in om de mogelijkheden door te spreken en hoe je de website door mij kan laten bouwen en of dit bij jouw bedrijf past.

Een website is maatwerk en het is daarom van belang om eerst samen te kijken hoe ik je kan helpen. Neem vrijblijvend contact op om te kijken hoe ik jou website op maat kunnen laten maken.

Neem nu contact op

2. Afspraak

Om goed een beeld te krijgen spreek ik eerst fysiek of online (afhankelijk van je voorkeur) met je af en kijken we samen waar precies de behoefte ligt m.b.t een website laten maken. Hierdoor kan ik precies een goede inschatting maken wat er precies nodig is en een doordachte strategie opstellen. Op deze manier kunnen we jouw unieke website op maat laten maken.

3. Offerte op maat

Aan de hand van de besproken punten die naar voren zijn gekomen tijdens eerste afspraak, maak ik een offerte voor jouw bedrijf op maat en kom ik met een duidelijk en strategisch plan om de website te ontwikkelen.

Iedere website is maatwerk en het is van belang dat het jouw bezoekers zal aanspreken. Ik zorg ervoor dat de offerte direct aansluit bij jouw doelen en wensen.

4. Start design website

Ik start na goedkeuring direct met het maken van uw website, waarbij ik nog een keer contact heb met jou om alles goed door te nemen. Ik maak een conceptversie en hierop kun je al jouw feedback geven. Ik hanteer altijd garantie, niet goed = geld terug.

Ik maak een conceptversie en hierop kun je al jouw feedback geven.  Na akkoord met de look en feel van de website zal ik verder gaan met de rest van de website. Ik lever de website pas op als je er helemaal tevreden mee bent.

Wat krijg je allemaal bij een professionele website laten maken?

Benieuwd naar hoe ik jou kan helpen?

De mogelijkheden bij het ontwikkelen van een website zijn tegenwoordig eindeloos. Voor elk bedrijf is een uniek design mogelijk, wat het helemaal speciaal gemaakt is voor jouw bedrijf. Benieuwd naar wat ik voor jou zouden kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden.

Waarom een nieuwe website op maat laten maken?

Meer klanten en een online visitekaartje

Door een professionele website te laten maken, zullen klanten eerder geneigd zijn om uw diensten of producten af te nemen. Dit zal resulteren in meer klanten op de lange termijn en zal je helpen om je bedrijf verder te laten groeien. Ook zal je makkelijker vindbaar zijn voor klanten door de basis onpage SEO en bijvoorbeeld door het toevoegen van een Google Mijn Bedrijfsprofiel (makkelijker vindbaar o.a in Google Maps) en hieraan de website te koppelen. Door deze dingen toe te voegen en aan te passen zal niet alleen je professionaliteit verhogen maar ook meer klanten aantrekken.

Als je een mooie website laat maken, wordt jouw online zichtbaarheid groter en zal je hierdoor meer online succes bereiken. Jouw bedrijf wordt makkelijker vindbaar en wordt onderdeel van de online wereld, die tegenwoordig onmisbaar is voor een onderneming. Neem nu vrijblijvend contact met ons op

Professionaliteit

Uit onderzoek is gebleken dat bezoekers in de eerste 10 seconden beslissen of zij op de website blijven of niet. Vandaar dat de eerste indruk van een website goed moet zijn en kan een website dienen als jouw online visitekaartje. Tegenwoordig zijn de meeste bedrijven met online marketing. Bekijk mijn portfolio.

Als de website verouderd is, zijn mensen veel eerder geneigd om de website te verlaten. Het is daarom belangrijk dat een website goed wordt onderhouden, bij EVAS Digital Marketing beheer ik de website door middel van het onderhoudsabbonnement. Hierdoor heeft jouw bedrijf altijd een werkende website waarmee je goed zichtbaar bent en heb je altijd het gewenste resultaat.

Aantrekken juiste doelgroep

Je website is jouw online visitiekaartje. Wat wil je uitstralen met jouw bedrijf? Wat trekt dat voor mensen aan? Een professionele website laten maken is maatwerk en belangrijk voor jouw bedrijf en het aantrekken van jouw klanten.

Een perfecte website kan ervoor zorgen dat je de juiste uitstraling hebt wat past bij jouw doelgroep. Tegenwoordig kan je alle kanten op met een website ontwikkelen, volledig afhankelijk van je voorkeuren. De huisstijl van je bedrijf is van belang bij het aantrekken van de juiste doelgroep, vandaar dat je samen mij dot om te kijken hoe we dit t beste kunnen vertalen.

Maak nu jouw bedrijf zichtbaar en trek jouw klanten aan met een mooi webdesign, bij EVAS zorg ik dat jouw wordpress website de uitstraling heeft die het verdiend en zorgen ervoor dat jij helemaal tevreden bent.

Tijd besparen

Ben je veel telefoontjes en mailtjes aan het beantwoorden met vragen m.b.t jouw dienst of product? Je kan veel tijd besparen met een nieuwe website door het vermelden van de juiste en volledige informatie. Je website voldoet dan aan alle benodige informatie en kan jouw werkwijze op voorhand duidelijk maken.

Ik kan makkelijk al jouw nieuwe foto's toevoegen en aanpassingen maken, dit scheelt jou veel tijd om zelf om te leren gaan met de nieuwste technieken en softwareprogammas.

Makkelijk in gebruik

Een website moet makkelijk in gebruik zijn en goed werken voor de bezoekers. Ik ben gespecialiseerd in wordpress websites bouwen die makkelijk in gebruik zijn voor de bezoeker en voor jou zelf. Het is mogelijk om zelf te website te beheren als je hier voorkeur voor hebt. Ook kan ik je helpen bij het toevoegen en aanpassen van foto's en blogposts.

Ik kan ook jouw website beheren, hierbij kan je iedere maand aanpassingen aanvragen die ik voor je verander. Als je een website laat maken bij EVAS kun je rekenen op begeleiding bij het begrijpen van de website en zal het aan jouw wensen voldoen.

Ervaringen.

EVAS is meer dan alleen een digitale marketing agency.