Geschreven door: Liselotte

Geplaatst op: 27-3-2023

Website laten maken Almere

Wil jij een professionele en effectieve website laten maken in Almere? Dan ben je bij EVAS Digital Marketing aan het juiste adres. Wij zijn een team van ervaren webdesignersĀ  gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van op maat gemaakte websites voor bedrijven in Almere en omgeving.

Waarom kiezen voor een website laten maken in Almere?

Wanneer je jouw website door EVAS laat maken, kun je er zeker van zijn dat jouw website voldoet aan alle wensen en eisen die je hebt. Wij denken graag met je mee en geven advies over de beste oplossingen voor jouw online aanwezigheid. Onze websites zijn niet alleen mooi, maar ook effectief. Wij zorgen ervoor dat jouw website goed vindbaar is in zoekmachines, zoals Google, waardoor jouw bedrijf beter zichtbaar wordt voor potentiƫle klanten in Almere en omgeving.

Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om het hele project online uit te voeren, maar ook op locatie. Wij komen graag naar jou toe om te overleggen over de wensen en eisen voor jouw website en gaan vervolgens aan de slag om de perfecte website voor jouw bedrijf te ontwerpen en ontwikkelen.

Onze werkwijze bij website laten maken in Almere

Bij EVAS Digital Marketing hanteren wij een gestructureerde werkwijze bij het maken van een website. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kunnen wij een website maken in een effectieve tijd

  1. Strategie en concept

In de eerste fase gaan wij in gesprek met jou om jouw bedrijf en doelgroep te leren kennen. Op basis daarvan stellen wij een strategie en concept op voor jouw website.

  1. Ontwerp

Vervolgens gaan wij aan de slag met het ontwerpen van de website. Wij zorgen ervoor dat het ontwerp past bij de strategie en concept die we in de eerste fase hebben opgesteld. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de website gebruiksvriendelijk is en dat de navigatie logisch is.

  1. Ontwikkeling

Wanneer het ontwerp is goedgekeurd, gaan wij aan de slag met de ontwikkeling van de website. Wij gebruiken daarbij de nieuwste technieken en zorgen ervoor dat de website snel en veilig is.

  1. Testen

Voordat de website live gaat, testen wij deze grondig om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt. Wij kijken daarbij onder andere naar de functionaliteit, snelheid en gebruikerservaring.

  1. Oplevering

Wanneer de website is getest en goedgekeurd, wordt deze opgeleverd. Wij zorgen ervoor dat de website goed vindbaar is in zoekmachines, zoals Google, en dat de website up-to-date blijft.

Liselotte
| Eigenaar EVAS Digital Marketing