Website laten bouwen

Maar een paar stappen naar een nieuwe website...

1. Eerste Contact

Tijdens het eerste contact plannen wij een eerste afspraak in om de mogelijkheden door te spreken.

2. Afspraak

Om goed een beeld te krijgen spreken wij eerst fysiek of online met u af om te kijken waar precies de behoefte ligt m.b.t een nieuwe website. Hierdoor kunnen wij een goede inschatting maken wat er precies nodig is.

3. Offerte op maat

Aan de hand van de besproken punten die naar voren zijn gekomen tijdens eerste afspraak, maken wij een offerte voor u op maat. Wij zorgen ervoor dat de offerte direct aansluit bij uw bedrijfsdoelen en behoeften.

4. Start design website

Wij starten na goedkeuring direct met het maken van uw website, waarbij we nog een keer afspreken om alles goed door te nemen. Wij maken een conceptversie en hierop kunt u al uw feedback geven. Wij hanteren altijd garantie.

Wat krijgt u allemaal bij een nieuwe website?

Waarom een nieuwe website?

Beter vindbaar voor klanten

Door een nieuwe website wordt uw online zichtbaarheid groter en kunnen uw klanten sneller terecht komen bij alle belangrijke informatie over uw bedrijf.

Professionaliteit

UIt onderzoek is gebleken dat bezoekers in de eerste 10 seconde beslissen of zij op de website blijven of niet. Vandaar dat de eerste indruk van een website goed moet zijn. Als de website verouderd is, zijn mensen veel eerder geneigd om de website te verlaten.

Tijd besparen

Bent u veel telefoontjes en mailtjes aan het beantwoorden met vragen m.b.t uw dienst of product? U kan veel tijd bespraen met een nieuwe website door het vermelden van de juiste en volledige informatie.

Aantrekken juiste doelgroep

Uw website is uw online visitiekaartje. Wat wilt u uitstralen met uw bedrijf? Wat trekt dat voor mensen aan? Een website kan ervoor zorgen dat u de juiste uitstraling heeft wat past bij uw doelgroep.

Ervaringen.

EVAS is meer dan alleen een digitale marketing agency.

Laatste projecten.

Portfolio

Fit Schilderwerk

Middle East Eating Disorder Association

Jeremy Alford, Clinical Psychologist

Schildersbedrijf Chris Bakker

mockup chris bakker schildersbedrijfchrisbakker.nl