Ons Team.

Ontmoet ons team.

Wij staan samen om uw project te optimaliseren.

Liselotte Amman

Eigenaar

Mijn doel is dat u resultaten behaald met uw bedrijf. Samen gaan wij kijken hoe digitale marketing zo goed mogelijk aansluit bij uw bedrijf zodat u hier zo veel mogelijk uithaalt. Met mijn achtergrond in de psychologie gecombineerd met mijn marketing specalisatie probeer ik de onlinewereld zo goed mogelijk in te zetten voor uw bedrijf -Liselotte (Oprichter EVAS).

Stijn Opmeer

Copywriter/Designer

Tijdens mijn masteropleiding in bedrijfseconomie heb ik een enorme interesse ontwikkeld in digtale marketing. Ik ben mij gaan daarom gaan specialseren in het designen van website, SEO en copywriten. Het meeste plezier haal ik uit het strategisch neerzetten van deze marketingtools, zodat uw bedrijf hier het meeste waarde uithaald. РStijn Opmeer  

Waarom EVAS Digitale Marketing?

Waarom kiezen BEDRIJVEN voor EVAS?

Snelle reactie

Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een reactie krijgt, ook in het weekend. Wij streven ernaar om in een zo kort mogelijk tijdspan de website bij u af te leveren. (tijdspan afhankelijk van de grootte van het project)

Op maat gemaakte website

Belangrijker dan een design is de psychologie achter een website. Hoe een website is ingericht is uiteindelijk nog veel bepalender. De website zal dan ook zorgvuldig worden ingericht op uw wensen en bedrijfsdoelen.

Altijd garantie

Voordat de website online komt, krijgt u natuurlijk altijd eerst inzage in de vernieuwde website. Ik zal al uw wensen en aanpassingen meenemen voordat de website live gaat. Bent u dan uiteindelijk alsnog niet tevreden? Dan krijgt u natuurlijk altijd uw geld terug.

Ervaringen.

EVAS is meer dan alleen een digitale marketing agency.

Laatste projecten.

Portfolio