Marketing

Waar kan ik jou bij helpen?

Diensten.

Ik help jou met...

Website laten maken

Met behulp van geavanceerde software creeër ik een eigentijds en op maat gemaakt design dat perfect bij jow bedrijf past. Samen met jou gaan we onderzoeken hoe een website optimaal kan bijdragen aan uw bedrijfsdoelen, zodat je er maximaal profijt uit kunt halen. Ik sta voor je klaar om een website te maken die voor jou werkt. Neem contact met mij op en laat mij jou helpen om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen met een modern en doelgericht webdesign.

Social Media Ads

Wil jij meer klanten bereiken? Maar weet je niet hoe je dit zo effectief en zo snel mogelijk kan doen? Laat mij je helpen met effectieve social media advertenties. Ik zorg ervoor dat jouw bedrijf zichtbaar wordt op de juiste platforms, met gerichte campagnes en aantrekkelijke content. Trek meer klanten aan en laat je bedrijf groeien met mijn expertise. Neem vandaag nog contact met ons op!

Onderhoudsabonnementen

Ontdek mijn waardevolle onderhoudsabonnementen voor jouw website, ontworpen om jouw gemoedsrust te bieden en jouw online aanwezigheid moeiteloos te ondersteunen. Met deze onderhoudsabonnementen neem ik de zorgen over het beheer van jouw website helemaal uit handen, zodat jij je kunt concentreren op jouw kernactiviteiten en bedrijfsgroei.
MIjn abonnementen omvatten regelmatige back-ups van jouw website, waardoor jouw gegevens veilig worden bewaard, zelfs in het geval van onvoorziene gebeurtenissen. Ik zorg voor essentiële software-updates om de beveiliging en functionaliteit van jouw website te waarborgen, en we monitoren voortdurend de prestaties om eventuele problemen snel op te lossen.

Teksten schrijven

Heb je moeite met het bedenken van de juiste tekst voor uw website? Geen zorgen, ik sta voor je klaar om je te helpen met het schrijven van passende en professionele teksten voor je website. Met mijn expertise kunnen we de boodschap helder en doeltreffend overbrengen, zodat jouw website optimaal aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep. Laat mij jouw teksten verzorgen, zodat jij zich kunt concentreren op het laten groeien van jouw bedrijf en het realiseren van de bedrijfsdoelen.

Tijd voor een koffietje?

Ben jij benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Laten we een vrijblijvend gesprek inplannen in combinatie met een lekker bakje koffie!

Waarom EVAS Digitale Marketing?

Waarom kiezen BEDRIJVEN voor EVAS?

Snelle reactie

Ik zorg ervoor dat je binnen 24 uur een reactie krijgt, ook in het weekend. Ik streef ernaar om in een zo kort mogelijke tijdspan de website bij jou af te leveren. (tijdspan afhankelijk van de grootte van het project)

Op maat gemaakte website

Belangrijker dan een design is de psychologie achter een website. Hoe een website is ingericht is uiteindelijk nog veel bepalender. De website zal dan ook zorgvuldig worden ingericht op jouw wensen en bedrijfsdoelen.

Altijd garantie

Voordat de website online komt, krijg je natuurlijk altijd eerst inzage in de vernieuwde website. Ik zal al jouw wensen en aanpassingen meenemen voordat de website live gaat. Ben je dan uiteindelijk alsnog niet tevreden? Dan krijg je natuurlijk altijd je geld terug.

Ervaringen.

Lees hier de ervaringen van mijn klanten.

Een aantal projecten.

Portfolio

Hot Yoga Studio Gooi

Mockup Hot yoga Studio Gooi Portfolio website EVAS Digital Marketing

Fit Schilderwerk

Ubuntu Muziektherapie

Schildersbedrijf Chris Bakker

mockup chris bakker schildersbedrijfchrisbakker.nl